S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

04 dec. 2020
S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Augustin Viziru a câștigat oficial Ferma 2020, după ce în urmă cu cinci ani s-a accidentat foarte grav în finală și nu a mai putut duce la bun proba în care era ancorat. Mare favorit atunci, actorul s-a impus acum, ceea ce a declanșat valuri de furie pe rețelele de socializare, deși cumva pare că viața a făcut dreptate.

O parte din internauți au acuzat Pro Tv de blat și de faptul că ar fi avut o înțelegere cu Augustin Viziru, pe care l-ar fi favorizat să ajungă până la marele trofeu. Pentru cei mai mulți, adevăratul câștigător a fost luptătorul Andrei Stoica. Într-un mod cât se poate de bizar, în penultima probă acestuia i s-a blocat roata de la roabă și a fost întrecut de Augustin cu câțiva metri înainte de final.

Elena Chiriac se calificase deja, dar aceasta a avut șanse minime în ultima probă, când era nevoie de forța unui bărbat pentru a se impune, ceea ce s-a și întâmplat. Cu toate acestea, tânăra de 18 ani a impresionat prin ambiție și determinare. A fost cea mai bună duelistă practic, chiar dacă la muncă în Fermă nu s-a remarcat deloc.

Cine este adevăratul câștigător al Ferma 2020

Andrei Stoica, a încheiat competiția, în cele din urmă pe locul 3, deși toți l-au văzut câștigător. ”Când șansa nu e cu tine, nu e cu tine. V-am zis… nu am noroc. Aveam finala în fața ochilor. A fost aventura vieții mele”, a declarat Andrei la finalul unei probe în care a fost urmărit de ghinion.

”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus Elena, care a terminat pe 2.

Marele câștigător este Augustin Viziru, cel care a știut să profite la maximum de a doua șansă primită și care a dedicat victoriei tatălui său care-l urmărește din cer! ”Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”. Acestea au fost cuvintele învingătorului la finalul unui drum dificil și pavat cu multe obstacole.

Vezi și Cine este și cum arată soția lui Andrei Stoica, noul sex simbol de la Pro Tv. Și Mihaela Rădulescu și Anda Adam îl plac