S-a aflat adevărul! Ce notă a luat la bac fiica Andreei Esca și ce face acum! Mario Fresh are de ce se rușina

30 oct. 2019
S-a aflat adevărul! Ce notă a luat la bac fiica Andreei Esca și ce face acum! Mario Fresh are de ce se rușina
Alexia Eram are de mai mulți ani o relație cu Mario Fresh

Alexia Eram este nu doar foarte frumoasă, ci și extrem de inteligentă. Fiica Andreei Esca a obținut media 9,97 la examenul de bacalaureat, iar apoi a fost acceptată la o universitate de prestigiu din Anglia, unde taxele sunt pe măsură. Aceasta a absolvit un liceu cu profil francez.

„Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei”, a spus Alexia, după ce a primit rezultatele la bac, în urmă cu mai bine de un an.

Pe site-ul Universitatii de Arte Creative, sunt afișate și taxele pentru anul universitar 2018-2019 și sunt unele pe care nu oricine și le poate permite. Astfel am aflat că Andreea Esca plătește o avere pentru studiile fiicei sale. Un an de studiu costă aproximativ 15.000 de lire sterline, la care se adaugă cazarea, masa și transportul, cheltuielile dublându-se, ajungându-se la 30.000 de lire sterline pe an.

Alexia va studia la UCA timp de trei ani, așadar părinții ei vor fi nevoiți să scoată din buzunare peste 90.000 de lire sterline. Dacă își va continua studiile și ma urma și un master în Anglia, în funcție de domeniul ales, taxele s-ar putea dubla.

Mario Fresh era să pice bacul

Alexia are o relația sentimentată cu cântărețul Mario Fresh de mai mulți ani. Dacă cei doi arată perfect împreună și par să se înțeleagă de minune, la capitolul studii sunt complet diferiți. Artistul pe numele real Mario Gălăţanu, fost concurent la „Românii au talent“, era să nu obțină media necesară promovării examenului de bacalaureat. L-a salvat Logica, unde a obtinut 8,4, pentru că la Română a luat 5,4, iar la Istorie 5,6, media generală fiind 6,46.