S-a aflat adevărul! Vedeta Kanal D care a făcut videochat. Acuzații grave

29 ian. 2020
S-a aflat adevărul! Vedeta Kanal D care a făcut videochat. Acuzații grave

Ies la iveală noi amănunte incendiare din interiorul unei cunoscute emisiuni de la Kanal D. S-a aflat tot adevărul. O vedetă a postului a făcut videochat. Acuzațiile sunt deosebit de grave. 

O vedetă Kanal D a făcut videochat

O vedetă a celor de la Kanal D a făcut videochat. Adevprul a ieșit la iveală. Chiar soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, a povestit un episod scandalos din timpul show-ului Survivor România.

Vedeta făcea parte din echipa Faimoșilor, iar după eliminarea din emisiune s-a decis să facă public totul. „A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată”, a scris Cristina Șișcanu pe o rețea de socializare.

Și dezvăluirile au continuat. Cristina nu s-a mai putut abține. A spus totul despre Andi. Acesta făcea show-uri matrimoniale” și i-a propus și ei acest lucru. „Am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”, a mai dezvăluit soția lui Mădălin Ionescu.

Mai mult, Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu. În descrierea postării, el a specificat: „Ați crucificat-o din nou”, iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că este foarte mândru de soția sa, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție.