S-a aflat motivul! De ce a fost părăsită Ioana Ginghină

22 aug. 2019
S-a aflat motivul! De ce a fost părăsită Ioana Ginghină

Divorț cutremurător în showbizul românesc. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio după ce relația lor nu mai funcționa de ceva vreme. Actorul plecase de acasă de o bună perioadă de timp.

Cine să fie de vină?

Alexandru Papadopol a fost surprins zilele trecute sărutându-se cu Adriana Titieni, soția lui Adrian Titieni. Aceasta s-ar fi despărțit și ea de soț și ar avea o relație cu actorul.

Cum a reacționat Adrian Titieni?

Surse apropiate actorului au declarat că acesta este foarte afectat de situație.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat apropiații pentru Click!

Ioana Ginghină a mai fost părăsită și de primul soț.

Actrița a fost căsătorită cu actorul Daniel Tudorică, dar acesta a părăsit-o pentru o profesoară de actorie. Dan și-a refăcut viața cu Mirela și împreună au o fiică.

Acum, după decepțiile suferite, Ioana nu este interesată să-și refacă viața. Actrița încearcă să se descopere, iar prioritatea sa va fi, de acum, fiica sa Ruxandra.