S-a aflat totul! Ce s-a întâmplat cu averea Denisei Răducu: Mărturisiri complete ale familiei

25 oct. 2019
S-a aflat totul! Ce s-a întâmplat cu averea Denisei Răducu: Mărturisiri complete ale familiei

Cântăreața Denisa Răducu s-a stins din viață acum mai bine de doi ani, răpusă de o boală cruntă. Deși era foarte tânără, aceasta nu a avut nicio șansă și a plecat în lumea celor drepți. Averea strânsă din muzică a rămas familiei.

Acum, la doi ani și jumătate de la decesul cântăreței s-a aflat ce s-a ales de avererea Denisei Răducu. Cei din familia vedetei au făcut mărturisiri complete.

Ce s-a ales de mașina și apartamentul Denisei

După mai bine de doi ani de la pierderea tinerei artiste, oamenii se întreabă ce s-a întâmplat cu averea acesteia. Imediat după dispariția Denisei Răducu, familia vedetei a decis ca tot ce avea ea să rămână suroriii ei, Adelina.

Este vorba despre apartamentul în care stătea, dar şi maşina cântăreței. Ambele au rămas în grija surorii, care a făcut şi declaraţii în acest sens la momentul respectiv.  „Nu-mi doresc eu niciun cent de pe urma Denisei. Din nefericire, apartamentul Denisei mi-a ramas mie. Nu voi instraina nimic ce ii apartinea Denisei”, spunea Adelina, sora Denisei, în urmă cu doi ani.

Mai mult, soţul Adelinei a fost de acord cu tot ceea ce aceasta a decis. S-au gândit împreună că nimeni nu ar putea avea grijă de apartamentul Denisei, astfel că totul a rămas aşa cum era atunci când artista era în viaţă. „Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema”, a spus Florian, soţul Adelinei, conform spynews.ro.

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, după aproape jumătate de an de când a primit un diagnostic crunt. A petrecut ultimele clipe din viaţă prin spitale. Familia a fost tot timpul alături de ea.