Scandal imens! Andreea Bălan a dat-o în judecată pe Viviana Sposub. Motivul REAL este uluitor

07 nov. 2021
Scandal imens! Andreea Bălan a dat-o în judecată pe Viviana Sposub. Motivul REAL este uluitor
Andreea Bălan și Viviana Sposub

Dacă vă gândeați că războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a sfârșit odată ce fiecare dintre ei și-a găsit pe altcineva, vă înșelați amarnic. Scandalul de abia acum începe, iar situația a luat o întorsătură neașteptată.

George Burcea a început o relație cu Viviana Sposub după ce s-a despărțit de Andreea Bălan, în timp ce artista s-a refugiat în brațele lui Tiberiu Argint, de care ulterior s-a despărțit.

Deși până acum a fost liniște, iată că artista noastră are mai multe lucruri peste care nu poate trece, motiv pentru care a apelat la justiție. Motivul? Andreea Bălan o acuză pe Viviana Sposub că s-ar folosi de imaginea copiilor săi.

Iubita lui George Burcea a postat un mesaj care i-a șocat pe fanii. Ea a vorbit despre modul în care a ajuns să le cunoască pe cele două fetițe ale actorului, dar și despre modul în care relația dintre ele a evoluat.

Gestul Vivianei Sposub

Fetele puteau veni oricând în casa tatălui, conform înțelegerii, cu înștiințarea mamei, însă nu a fost suficient, mărturisește fosta vedetă PRO TV.

”Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis că pot petrece cele 3 zile pe săptămână cu tatăl lor, în afara locuinței acesteia.

Așa că cele două fete au început să vină atât în ​​casa tatălui, cât și în casa mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Andreea Bălan a dat-o în judecată

Aceasta mărturisește că vineri dimineață s-a trezit cu un telefon din partea unei avocate, care i-a spus că a fost dată în judecată pentru că se folosește de imaginea celor două fetițe ale Andreei Bălan, lucru care a șocat-o coplet pe brunetă, în condițiile în care doar a postat niște fotografii fără să își dea seama cât de mult deranjează.

”Mă întreb, oare toti oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu!

Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că «mă folosesc de imaginea copiilor».”, a mai povestit Viviana Sposub.