Scandal imens și bătaie la Kanal D! Două vedete s-au încăierat: Am rupt-o pe genunchi

10 feb. 2020
Scandal imens și bătaie la Kanal D! Două vedete s-au încăierat: Am rupt-o pe genunchi

S-a lăsat cu scandal, dar și cu bătaie la Kanal D. Totul s-a întâmplat la una dintre cele mai vizionate emisiuni ale postului. Două vedeta s-au încăierat. Se pare că una dintre acestea a fost eliminată din show tocmai din cauza scandalului acesta.

Andreea Tonciu, bătută de Maria Ilioiu

S-a lăsat cu bătaie în platourile Kanal D. Se pare că eliminarea Mariei Ilioiu de la noua ediție a Bravo, ai Stil s-a petrecută din cauza corecției aplicate Andreei Tonciu.

După ce a ieșit din show, Maria a făcut dezvăluiri incendiare. Și-a creat un canal de youtube unde a spus tot ce s-a întâmplat în emisiune. A vorbit despre corecția aplicată Andreei Tonciu, dar și de jocurile de culise ce au dus la eliminarea ei.

Fosta ispită a postat un vlog pe canalul ei de YouTube în care a dezvăluit un episod ascuns de cameramani și de producție. Roșcata ar fi bătut-o pe Tonciu în culise, după ce aceasta a jignit-o.

Andreea ar fi provocat-o și jignit-o când nu era filmată. Maria susține că între ele a fost o bătaie ca în filme, în care ambele s-au ciufulit de mama focului, lucru care dispărea ca intensitate pe jumătate atunci când ajungeau în fața camerelor de luat vederi.

Totul a pornit după ce fosta asistentă de televiziune a făcut-o pe ispită femeie de năravuri ușoare. „Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni.

Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu. M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată.

Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr”, a povestit Maria.

Se pare că mărturiile Mariei ar fi adevărate. Andreea Tonciu a fost bătută rău, iar condiția pusă de brunetă pentru a nu chema Poliția a fost ca Maria să fie eliminată. Sancțiunile sunt însă mult mai dure pentru frumoasa roșcată, având în vedere că aceasta nu va primi niciun ban și, în plus, are embargo la Kanal D, și la Antena 1, după declarațiile făcute despre aceștia, conform impact.ro.