Scandal monstru la Antene! O celebră vedetă a postului a dat trustul în judecată și cere daune de 10.000 de euro! Cum s-a ajuns aici

19 oct. 2019
Scandal monstru la Antene! O celebră vedetă a postului a dat trustul în judecată și cere daune de 10.000 de euro! Cum s-a ajuns aici

Trustul Intact are problema cu una dintre vedetele cu care a colaborat foarte bine în trecut și asta pentru că în momentul în care producătorii au decis că vor ca aceasta să ia o pauză, ea i-a dat în judecată. Este vorba despre Roxana Marcu, care pe 24 august 2017, Rocsana Marcu anunța că nu va mai lucra pentr Antena TV Group SA.

Despărțirea a fost una cu scandal. Vedeta nu a putut accepta că a fost înlocuită în echipa ”Agenţia VIP” cu zece zile înainte de debutul noului sezon și a acționant în instanță trustul, solicitându-le 10.000 de euro daune.

Prima fază a procesului a fost una lungă, așa cum ne-am obișnuit în România, iar decizia nu a fost favorabilă Roxenei Marcu deoarece, judecătorul i-a respins cererea.

De ce a fost concediată

Rocsana Marcu a explicat, în detaliu, cum a fost concediată, iar jurnaliștii de la CanCan au intrat în posesia documentelor care atestă spusele ei.

“A menționat reclamanta că reprezentanții pârâtei i-au comunicat că, începând cu data de 04.09.2017, nu mai poate participa la emisiunea pe care o prezenta, fără, însă, a manifesta intenția de a rezilia contractul. În cadrul contractului s-a specificat faptul că acesta poate fi reziliat pentru anumite motive, stabilite punctual, dar până în prezent nu a identificat reclamanta motivul pentru care pârâta i-a solicitat să nu mai prezinte emisiunea menționată în cadrul obiectului contractului, astfel cum a fost modificat prin actul adițional.

În perioada septembrie-octombrie, nu a putut beneficia de salariul lunar cuvenit, fiind prejudiciată grav, din punct de vedere financiar. De asemenea, prin obligarea acesteia de a nu se mai prezenta la emisiune, i-a fost cauzat un considerabil prejudiciu de imagine. Nici până în prezent reclamantei nu i-a fost adus la cunoștință motivul încetării contractului, având în vedere că nu i s-a transmis nicio notificare, reclamanta executând obligațiile ce-i reveneau, fără abateri”, scrie în dosarul de judecată.

Ce spune avocata

Avocata acesteia Ramona Aldea, a dezvăluit că vedeta a solicitat daune în valoare de 10.000 de euro, sumă care ar fi reprezentat salariul pe două luni. De asemenea Roxana Marcu a spus că nu renunță la proces și că va contesta decizia judecătorilor.

”Procesul se află în plină procedură de regularizare pentru stabilirea unui termen de judecată. Nu avem încă un termen de judecată, această procedură este în curs de desfăşurare. În acest timp, clienta noastră, Rocsana Marcu, poate participa şi la alte emisiuni, ca şi colaborator, pentru că a intervenit de drept, în mod tacit, întreruperea colaborării cu Antena Group. Da, bineînţeles că daunele se vor mări, în funcţie de perioada în care se va stabili procesul. Cresc sumele de la o zi la alta, valoarea daunelor va fi reactualizată la data în care instanţa va stabili data procesului sau atunci dacă se va primi un răspuns din partea Antena Group”, declarat Ramona Aldea,imediat după înlocuirea vedetei de la emisiunea ”Agenţia VIP”.