Schimbare uriașă la Românii au Talent! Ce se va întâmpla cu Smiley și Pavel Bartoș

17 oct. 2019
Schimbare uriașă la Românii au Talent! Ce se va întâmpla cu Smiley și Pavel Bartoș

Schimbare uriașă la Românii au Talent. Oficialii Pro TV au pregătit mari surprize pentru telespecatori, surprize despre care au vorbit și membrii juriului. Show-ul va începe în primăvară și va avea un nou slogan.

Este vorba despre sloganul: #un10perfect. De la ce vine acest slogan? În noul sezon, 10 persoane vor avea ocazia să se califice direct în semifinală.

Fiecare membru al juriului va putea trimite în semifinală câte două persoane, apăsând butonul auriu. De asemenea, Smiley și Bartoș vor putea să trimită în galele live doi concurenți.

Juriul va rămâne neschimbat.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că «Românii au Talent» este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, juraţii, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că şi cei de acasă, ca şi noi, se bucură la fel de mult de acest show“, declară Andra.

Florin Călinescu: „Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câştigător şi aşteptarea mea este ca publicul să aprecieze toţi concurenţii“. Înainte de a vedea primele momente de pe scenă, Andi Moisescu a spus: „Mă aştept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toţi aceşti ani am acumulat foarte multă experinţă. Talentele nu ne aparţin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraţilor le vom judeca în primul rând cu inima“.

Mihai Petre: „Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte şi de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple şi să reacţionez cât mai firesc în funcţie de momentele care apar pe scenă. Abia aştept să mă bucur de spectacol“.

Smiley şi Pavel Bartoş: „Va fi un sezon deosebit. Suntem abia la începutul filmărilor, dar după 9 sezoane, nu ne aşteptam să mai fim surprinşi, dar am văzut deja câţiva concurenţi care promit un real spectacol. Juriul este în formulă completă şi formă maximă. Bineînţeles, Mihai Petre şi Florin Călinescu se iubesc tare mult, Andi Moisescu îi completează, iar Andra îi sensibilizează“.