Se însoară Syda? Fostul soț al Elenei Băsescu este complet fascinat de noua iubită! Cine este aceasta

15 oct. 2019
Se însoară Syda? Fostul soț al Elenei Băsescu este complet fascinat de noua iubită! Cine este aceasta

Bogdan Ionescu, sau Syda, cum îl cunoaște toată lumea, a divorțat în anul 2016 de Elena Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu și de atunci bifează cucerile după cucerire. Interesant este că toate femeile din viața lui au cam același profil. Toate sunt brunete și tunate, silicoane și acid hialuronic din plin în buze.

Maria Grigoriu a fost prima relație despre care presa a scris mult. Cei doi se afișau peste tot împreună, iar fotomodelul a renunțat la relația ei cu Alexandru Nanu, patronul Nuba pentru a fi cu Syda. Dar relația s-a destrămat, iar apoi Bogdan Ionescu a continuat să iasă cu multe alte femei.

Ultimele iubite ale lui Syda

Oana Neacșiu este fiica unui afacerist celebru din Craiova și cu care părea a avea o relație solidă. Cei doi au mers împreună în vacanțe, dar un scandal în plină stradă a pus punct, în cele din urmă poveștii de iubire. Syda nu a pierdut deloc timpul și deja din vară se afișează cu o nouă frumusețe.

Sheila Giafer este noua iubită a lui Bogdan Ionescu. Aceasta este de origine turcă și se pare că familiile celor doi îndrăgostiți deja au făcut cunoștință, semn că relația este cât se poate de serioasă. Surse din anturajul celor doi spun că fostul soț al Elenei Băsescu este fascinat de turcoaică și că în curând ar putea bate clopote de nuntă. Rămâne, însă de văzut dacă zburdalnicul Syda se va face din nou om de casă.

Sheila și Bogan Ionescu au devenit deja ținta paparazzilor, iar cei doi au fost văzuți într-un club petrecând pe manele până dimineață. Florin Salam le-a dedicat o melodie, iar fostul soț al Elenei Băsescu l-a răsplătit în consecință, aruncând cu mulți bani în acea seară.

Ce spune Syda despre relațiile cu Sheila și cu Eba, mama copiilor lui

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune. Fiecare este prezent în totalitate în viaţa celuilalt, aşa că am sărbătorit împreună ziua de naştere a fiicei mele, Sofia Anais. Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi.”, a spus Bogdan Ionescu pentru Antena Stars.

Despre relația cu Elena Băsescu, el a declarat în urmă cu mai mult timp, că funcționează foarte bine.

„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a explicat Bogdan Ionescu într-un interviu mai vechi.

Sheila, noua iubită a lui Syda