Secretele bine ascunse din viața lui Cheloo: cine este noua iubita si câți copii are rapperul

03 nov. 2019
Secretele bine ascunse din viața lui Cheloo: cine este noua iubita si câți copii are rapperul

Sigur nu știai aceste lucruri! Ies la iveală secrete bine ascunse din viața lui Cheloo, celebrul component al trupei Paraziții. S-a aflat câți copii are rapperul.

Cheloo de la Paraziții a fost mereu extrem de discret atunci când a venit vorba despre propria familie. Nu a vrut să spună nimic, iar amănuntele s-au aflat foarte dificil.

S-a aflat câți copii are Cheloo

Juratul de la”iUmor” a avut o viață la fel de tumultuoasă precum piesele cu care îi încântă pe fani de mai bine de două decenii. Cătălin Ștefan Ion își trăiește viața cu discreție. Foarte puțini știu că nu de mult el a devenit tată, pentru a doua oară, după ce s-a despărțit de fosta soție, Daniela Niculescu, conform playtech.ro.

S-a despărțit cu scandal de fosta soție

Rapperul s-a despărțit cu scandal de fosta soție. Aceasta l-a acuzat de infidelitate și violență. Cheloo s-a căsătorit în 2007 cu Daniela Niculescu, cu care are un fiu pe nume Ștefan. După un scandal în care au fost implicați și părinții Danielei, cuplul a fost reclamat de vecini și amendat de poliție. În 2010, o altă ceartă l-a determinat pe rapper să plece de acasă. Soția a făcut plângere împotriva lui pentru abandon familial. Daniela a devenit dependentă de heroină și a fost internată la Spitalul Floreasca.

Cheloo, tata pentru a doua oară

Rapperul și-a refăcut viața cu Dana Elena, dar viața sa intimă a rămas intimă. S-a aflat doar că are o fiică. Cheloo nu iese prea des însoțit de partenera sa și a făcut tot ce este posibil pentru ca fiica lor să nu fie pozată de fotreporteri. ”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.