Secretele neștiute ale iubitului Simonei Halep! Dezvăluirile unui apropiat: Cine este, de fapt, Toni Iuruc

30 sept. 2019
Secretele neștiute ale iubitului Simonei Halep! Dezvăluirile unui apropiat: Cine este, de fapt, Toni Iuruc

Simona Halep a scris și continua să scrie istorie pe terenul de tenis. Campioana noastră are deja două titluri de Mare Șlem în palmares, iar anul acesta se pregătește să atace din nou Turneul Campioanelor, concurs care va încheia sezonul 2019.

Campioană pe teren, Simona a fost mereu foarte atentă la viața personală. Până să-l cunoască pe Toni Iuruc nu s-a afișat cu nimeni. Odată cu noua relație, inhibițiile Simonei Halep au dispărut total.
Totuși, despre Toni Iuruc nu se știu prea multe lucruri. Un apopriat al acestuia a făcut însă dezvăluiri complete.

Cine este Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au afișat prima dată pe tot parcursul turneului de la Wimbledon. De altfel, cei doi nu s-au ascuns de ochii lumii în vacanța pe care au petrecut-o în România, după succesul istoric al Simonei Halep de la Wimbledon.

Mai mult, Simona Halep este însoțită de Toni Iuruc și la turneul de la Beijing. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, s-a decis să spune totul despre Toni Iuruc, pe care l-a cunoscut personal.

„L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc.
Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta”, a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.