Secretul Iuliei Vântur! Care a fost primul ei job și ce studii are de fapt fosta vedetă Pro Tv

07 sept. 2019
Secretul Iuliei Vântur! Care a fost primul ei job și ce studii are de fapt fosta vedetă Pro Tv

I-am aflat secretele Iuliei Vântur. Una dintre cele mai râvnite femei din România a avut parte de un trecut tumultuos. Acum s-a aflat totul. Sigur nu știați care a fost primul ei loc de muncă, dar nici ce studii are fosta vedetă a celor de la ProTV.  

Iulia Vântur a devenit extrem de cunoscută în perioada cât a activat la ProTV la show-ul Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică. A început însă la pupitrul știrilor de la această televiziune și a activat timp de 10 ani ca prezentatoare. Apoi, din 2006 a devenit prezentatoarea știrilor în prime-time și week-end.

Iulia Vântur este una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live.

Primul loc de muncă

Iulia Vântur a devenit vedetă din adolescență. A fost remarcată de o casă de modă locală din Iași. A urcat pentru prima dată pe scenă ca manechin la 15 ani, iar la 17 ani a devenit instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava. Ca manechin a participat la festivalurile naționale de modă, unde a câștigat premii pentru “cel mai bun manechin, model”. Mai mult, Iulia Vântur a fost selectată și la Miss România, dar nu a participat.

Începuturile carierei în televiziune

Iulia Vântur a devenit cunoscută la ProTV, dar cariera în televiziune și-a început-o ca prezentatoare a unei emisiuni la Europa Nova, o stație locală TV. Ulterior s-a prezentat la un casting pentru postul de prezentator de știri la televiziunea BIT Iași, unde a lucrat aproape 2 ani. A urmat PRO TV Iași, câștigând o preselecție complexă la care s-au înscris 800 de concurenți.

A cochetat cu actoria

A debutat și pe scena teatrului, în 2011, atunci când a jucat în piesa Lautrec la bordel. Iulia Vântur a jucat însă și în ilme. În 2008 a jucat în filmul Bunraku, alături de Demi Moore, Woody Harelson sau Marcel Iureș

Studiile Iuliei Vântur

Deși s-a făcut remarcată în televiziune, teatru sau filme, Iulia Vântur și-a terminat studiile într-un alt domeniu, strain de acestea. A urmat cursurile Facultății de Drept din Iași, în perioada 1999-2003.

De asemenea, Iulia Vântur adoptă un stil de viață sănătos face sport, Yoga, meditație sau wellness.