Secretul neștiut al Ralucăi Bădulescu! Nimeni nu știa asta: Cum arată și cu ce se ocupa sora vedetei Kanal D

28 ian. 2020
Secretul neștiut al Ralucăi Bădulescu! Nimeni nu știa asta: Cum arată și cu ce se ocupa sora vedetei Kanal D

O știe toată lumea de la Kanal D, acolo unde se află în juriul Bravo, ai stil, una dintre cele mai de succes emisiuni ale postului. Puțină lume știe însă marele secret al Ralucăi Bădulescu. Vedeta are o soră care arată demențial. S-a aflat și cu ce se ocupă aceasta.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu

Una dintre cele mai cunoscute și invidiate vedete Kanal D, Raluca Bădulescu, are o soră despre care nimeni nu știa. Cele două seamănă foarte mult. Ioana Bădulescu este mai mică decât vedeta cu trei ani şi este psiholog.

Raluca a prezentat-o fanilor ei de pe reţelele sociale. Raluca şi Ioana seamănă ca două picături de apă. În imagine, vedeta poartă o perucă şatenă, din colecţia ei impresionantă de astfel de accesorii.

„Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul vedetei pentru sora ei mai mică, de profesie psiholog.

Ioana Bădulescu a urmat cursurile Universităţii „Titu Maiorescu”, dar nu s-a folosit niciodată de statutul de vedetă al surorii sale.

În urmă cu trei ani, Raluca Bădulescu a venit la tv cu sora ei şi a arătat-o atunci întregii ţări. Cele două au fost invitate în platoul Teo’s Show. „A dat Dumnezeu, s-a întâmplat miracolul și am slăbit și acum mai iau haine de la ea uneori! Ea a fost toată viața așa, slabă”, spunea Raluca Bădulescu când începuse să schimbe măsura la haine după operaţia de micşorare a stomacului. Ioana a mărturisit că este o minune faptul că sora ei mai mare a reușit să „topească” atâtea kilograme. „A fost extraordinar. Și acum mi se pare uimitor când mă uit pe poze mai vechi. Parcă sunt două persoane diferite, deși ea e tot aceeași’, povestea uimită Ioana, sora vedetei.