Secretul rușinos al Lidiei Buble! Câte clase a reușit să bifeze: Răzvan va fi șocat

24 oct. 2019
Secretul rușinos al Lidiei Buble! Câte clase a reușit să bifeze: Răzvan va fi șocat
Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble este o cântăreață foarte talentată. A fost descoperită de Adrian Sână, fost membru al trupei Akcent și de când s-a lansat pe piață este într-o continuă ascensiune. Relația cu matinalul Răzvan Simion i-a adus și mai multă notorietate. Deși provine dintr-o familie tradiționistă, aceasta nu a ținut cont de regulile impuse de părinți când a venit vorba de dragoste.

Acum iubitul ei, care a divorțat între timp de soția, Diana, cu care avea doi copii, se implică foarte mult și în cariera artistică a Lidiei. Deși el a fost un elev bun, în școală, nu același lucru este valabil și pentru actuala parteneră de viață. Cântăreața a urmat un liceu cu profil sportiv din Deva, acolo unde au învățat majoritatea componentelor ale lotului olimpic de gimanstică.

Lidia Buble a fost, însă o castrofă la școală. Abia a terminat liceu, iar bacalaureatul l-a trecut la limită, cu nota 6.01. La limba română abia a reușit un 5,55, iar la istori 5,3. A salvat-o geografia, unde conform wowbiz.ro, a obținut nota 7.2.

N-a avut o copilărie simplă

Ca să facă bani, Lidia Buble a trebuit să lucreze încă de mică. Ea a dezvăluit că primul ei job a fost cel de femeie de serviciu. ”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a spus aceasta..

Cântăreața a avut tot felul de joburi la care puțini se așteptau. Și-a dorit să-și câștige banii ei, visând la momentul în care ca ajunge celebră. ”Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mai povestit Lidia Buble fanilor ei.