Sedanul așteptat de toți șoferii! Hyundai dezvăluie lovitura anului. Bolidul care va cuceri șoselele

06 mart. 2020
Sedanul așteptat de toți șoferii! Hyundai dezvăluie lovitura anului. Bolidul care va cuceri șoselele

Acesta este cel mai nou Sedan, așteptat de toți șoferii. A fost produs de cei de la Hyundai, iar asiaticii se pregătesc să dea lovitura anului. Este bolidul care va cuceri șoselele.

Sedanul așteptat de toți șoferii

Este Sedanul așteptat de toți șoferii. Ne referim la Genesis G80 care va fi lansat spre finalul acestei luni. Acum au apărut primele imagini cu viitorul sedan de lux din portofoliul Hyundai.

Genesis G80 este un rival spectaculos pentru Audi A7 Sportback, cu un design simplu, dar impresionant, pe care Genesis îl numește „Athletic Elegance”. Interiorul este familiar, fiind deja cunoscut de la GV80, cu volanul în două tonuri și panoul de instrumente digital.

Ecranul sistemului de infotainment este îngust, având o diagonală de 14,5 inchi, sub acesta fiind gurile de ventilație, integrate în linia planșei de bord. Ornamentele din lemn încălzesc atmosfera la bordul lui Genesis G80, acestea fiind condimentate cu elemente high-tech.

Genesis nu a oferit deocamdată detalii tehnice. Totul se va afla la lansarea oficială. Va fi însă vorba despre o unitate turbo pe benzină, cu patru cilindri, având cilindreea de 2,5 litri.

Aceasta dezvoltă o putere maximă de 306 CP. Pentru cei care doresc mai multă putere, o unitate V6 de 3,5 litri, cu 375 CP ar trebui să ofere suficientă satisfacție, conform promotor.ro.