Simona Gherghe a spus adevărul! Compromisul uluitor pe care l-a făcut pentru carieră

24 oct. 2019
Simona Gherghe a spus adevărul! Compromisul uluitor pe care l-a făcut pentru carieră

Simona Gherghe este mai fericită ca niciodată. S-a căsătorit cu consultantul politic Răzvan Săndulescu și de atunci aceasta radiază. Au împreună doi copii, iar acum vedeta Antena 1 este în concediu de maternitate. Într-un moment de sinceritatea, aceasta a mărturisit că a fost nevoită să facă sacrificii pentru carieră.

Un moment l-a reprezentat lupta cu kilogramele în plus. Pentru că a dorit să ajungă rapid la greutatea optimă după o vacanță în care se îngrășase, a apelat la pastile de slăbit. Și de aici, doar un pas până la dezastru.

„M-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci, am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun: am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap. A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat. Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni! Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, a povestit Simona Gherghe.

A renunțat la Acces Direct

Deși inițial promisese că se va întoarce la cârma emisiunii care i-a adus cea mai multă celebritate, Simona Gherghe a renunțat că renunță la acest proiect, dar că va pregăti un altul tot cu Antena 1.

”Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.”, a spus fosta realizatoare, care a fost înlocuită acum de Mirela Boreanu Vaida.

”În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am.”, a concluzionat Simona Gherghe pentru revista VIVA.