Smiley a spus în sfârșit adevărul! Ce relație are de fapt cu Gina Pistol

26 sept. 2019
Smiley a spus în sfârșit adevărul! Ce relație are de fapt cu Gina Pistol

Smiley este probabil cel mai iubit cântăreț din România la ora actuală. Artist complet, compozitor, prezentator și actor acesta a avut mult timp o relație stabilă cu Laura Cosoi. Când cei doi s-au despărțit, toată lumea a crezut că se vor împăca, doar că blondina s-a căsătorit cu un alt bărbat cu care are și un copil acum.

A trecut mult timp până când Smiley și-a mai asumat vreo relație. Cu Gina Pistol trăiește o poveste de dragoste de mai bine de doi ani, dar în public, cei doi sunt destul de distanți. Aproape că nu par un cuplu și mulți s-au întrebat dacă într-adevăr sunt împreună. Răspunsul nu prea a venit, mai ales din partea lui Smiley, chiar dacă Gina a mai povestit jurnaliștilor că și-ar dori o nuntă și copii.

Declarația surprinzătoare a lui Smiley

În ultimul număr al revistei Unica, Smiley a spus în sfârșit adevărul despre relație pe care o are cu frumoasa Gina Pistol, care este astăzi una dintre vedetele de bază ale Antena 1. Ea are și multe alte campanii de publicitate, imaginea ei fiind în continuare una cu care companiile vor să se asocieze.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.