Smiley este extrem de mândru! Reușită de senzație în Belgia

04 sept. 2019
Smiley este extrem de mândru! Reușită de senzație în Belgia

SHOEBA, proiect muzical românesc independent, lansat internațional, format din Dorian, artist și compozitor HaHaHa Production și producătorul Andrei Mihai, cunoscut publicului ca Smiley, a câștigat recent discul de aur în Belgia cu prima lor piesă, “Signals”, pentru performanță de a fi depășit peste 15 000 de unități înregistrate pe platforme de streaming precum Spotify, Apple music, Google Play sau Deezer.

Lansată sub celebrul label de muzică dance la nivel mondial, Spinnin’ Records, piesă “Signals” este făcută de băieții de la SHOEBA în colaborare cu Todiefor și Romeo Elvis, doi artiști importanți din Belgia și este deja difuzată de cele mai mari radiouri din Europa precum BBC One sau NRJ. Cu aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube, videoclipul piesei “Signals”, primul single lansat de SHOEBA, a fost filmat în Paris.

„Suntem foarte încântați de rezultatele pe care le avem până acum. Promitem că o să ținem steagul sus în toate lucrurile pe care le vom face de acum înainte, mai ales că ne place să credem că steagul pe care îl ținem este cel al României”, au declarat Dorian și Andrei Mihai, fondatorii proiectului muzical internațional SHOEBA.

Cine este Dorian

Dorian este artist și compozitor HaHaHa Production, născut la Constanța, care s-a lansat în 2013 pe piață muzicală din România. În 2014 a lansat single-ul de succes “Mare albastră”, cu un refren inspirat dintr-o piesă românească mai veche, că un omagiu adus orașului sau natal.

A mai avut colaborări cu artiști precum Feli, Sore, Andra, Alexandra Stan, cea mai recentă fiind, în calitate dublă de cântăreț și compozitor, cu Smiley pentru piesă “Aprinde scânteia”. În 2018, Dorian a demarat și un proiect muzical manifest cu o componentă socială puternică în cadrul căruia a lansat deja piesele “La mine în țară” despre plecările masive ale tinerilor în străinătate și “Chip cioplit” despre păcatele preotimii românești.

Notă: În fotografia principală, Smiley, împreună cu fratele său Filip, bunica lui și alți membri ai familiei