Smiley s-a decis: când se căsătorește cu Gina Pistol. Dezvăluiri în premieră

31 aug. 2019
Smiley s-a decis: când se căsătorește cu Gina Pistol. Dezvăluiri în premieră

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai dorit niciodată să vorbească public despre realțiile sale. Deși trăiește de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol, cântărețul evită să discute despre aceasta.

Într-un scurt interviu pentru Click, artistul a recunoscut că s-a întors recent din vacanța pe care și-a petrecut-o împreună cu iubita lui. „În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r.), da!”, a spus el.

Smiley a dezvăluit și despre ce cadouri preferă să ofere persoanelor speciale din viața sa și cu ce ocazie dăruiește. „De câte ori am ocazia. Îmi place să ofer cadouri din astea mai interesante. O excursie, o vacanţă, ceva despre care să îţi aminteşti”, a declarat artistul.

Provocat, ca de fiecare dată, cântărețul a spus și când are de gând să se căsătorească. Nu în viitorul apropiat, spre dezamăgirea Ginei Pistol probabil: „Nu mă gândesc acum la asta. Iar dacă mă gândesc, nu aş spune”, a răspuns Smiley, care este de mai bine de zece ani cel mai iubit cântăreț din România.

Cum a ajuns Smiley să aibă atât de mult succes

„Pentru mine succesul înseamnă să îmi creez un drum făcând ceea ce iubesc, alături de oameni pe care-i iubesc. Ca să ai succes îți trebuie foarte multă răbdare, perseverență și curaj. Este foarte important să ai curaj să faci primul pas. De aceea am și compus piesa Aprinde Scânteia, acolo exprim totul. Cum spuneam, este foarte important primul pas, să ai doza aceea de inconștiență. Pentru că orice vei face, vei găsi lucruri și oameni care te vor descuraja și-ți vor spune că nu se poate.

Și mai trebuie să fii foarte atent să observi succesul. Să fii atent când ai succes”, a dezvăluit Smiley pentru Capital, care a adăugat și că cel mai mare regret al său este că nu are suficient de mult timp pentru cei dragi lui.