Șoc în lumea mondenă! Andreea Antonescu a ajuns la medic: Anunțul vedetei

11 oct. 2019
Șoc în lumea mondenă! Andreea Antonescu a ajuns la medic: Anunțul vedetei

Șoc total în lumea mondenă! Andreea Antonescu a ajuns la medic. Vedeta a făcut anunțul momentului despre viața sa personală. Sunt primele devăluiri după ce și-a refăcut viața după divorț.

Andreea Antonescu a ajuns pe mâna medicului. La puţin timp după ce s-a aflat că iubeşte din nou, frumoasa artistă a ajuns în cabinetul medicului. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav.

Andreea Antonescu, la stomatolog

Andreea Antonescu a decis să meargă la medicul stomatolog pentru un control normal. Cântăreața a avut mereu un zâmbet perfect, dar de când iubeşte din nou, simpatica artistă vrea să arate perfect pentru noul bărbat din viaţa ei.

După o perioadă dificilă, când a suferit în urma separării de tatăl copilui său, lucrurile încep să se linişească în viaţa Andreei Antonescu, iar artista s-a îndrăgostit din nou. Cel care i-a furat inima este reporterul de la Acces Direct, Ştefan Manolache. „Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a spus Andreea Antonescu, anunță spynews.ro.

„Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”, a spus și Ştefan Manolache, conform sursei citate.