Șoc în lumea mondenă! Elena Băsescu e din nou singură: Culisele celui mai nou scandal

02 oct. 2019
Șoc în lumea mondenă! Elena Băsescu e din nou singură: Culisele celui mai nou scandal

Șoc total în lumea mondenă autohtonă! Celebra Elena Băsescu este din nou singură. Culisele celui mai nou scandal au fost dezvăluite. Se pare că EBA nu are deloc noroc în dragoste.

Elena Băsescu s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe, alias Tomată după o relație de doi ani.

Cei doi au un copil

Elena și Cătălin au lăsat în urmă nu doar o relație de doi ani. Rodul cel mai de preț al relației lor este un copil. Despărțirea vine la oar un an de la nașterea fetiței, al treilea copil al Elenei, primii doi cu fostul soț, Bogdan Ionescu.

Elena și Cătălin nu mai sunt împreună de circa o lună. Primul indiciu că există o problemă în cuplu a fost la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde EBA a venit neînsoțită de partenerul ei, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre cei prezenti să se întrebe dacă cei doi mai sunt împreună, anunță wowbiz.ro.

Cu toate că lucrurile par tranșate definitiv, cei doi au încercat să păstreze discreția asupra acestui eveniment și să nu-l transforme într-un circ, așa cum au procedat alte perechi celebre. Apropiații cuplului spun că Elena n-a avut timp să dramatizeze prea mult situația, în condițiile în care are totuși trei copii de crescut. Speră ca decența fostului ei iubit să nu complice viața micuței Anastasia care a rămas în grija mamei, alături de sora ei, Sofia Anais (4 ani), și de frățiorul Traian Jr (3 ani).

Nu se știe foarte clar care a fost motivul despărțirii, mai ales că, susțin apropiații, cei doi au avut o relație frumoasă. Elena a încercat să facă lucrurile să meargă bine între ei, în ciuda diferenței de vârstă. Cătălin este cu 12 ani mai tânăr decât fiica lui Traian Băsescu.
Cătălin Gheorghe alias Tomată are 25 de ani și este proprietarul unui local din Capitală. El provine dintr-o familie potentă financiar, este absolvent al unei facultăți de management și a încercat să facă carieră de unul singur, fără ajutorul implicit al părinților.