Șoc la Kanal D! Andreea Mantea și-a anunțat plecarea în direct: Am luat o decizie

07 oct. 2019
Șoc la Kanal D! Andreea Mantea și-a anunțat plecarea în direct: Am luat o decizie

Șoc total la Kanal D! una dintre vedetele postului și-a anunțat plecarea în direct. Andreea Mantea s-a săturat să fie luată la mișto și a decis să-și dea demisia.

Totul s-a întâmplat la o altă emisiune a postului, acolo unde vedeta a fost invitată. Toată lumea a fost luată prin surprindere de decizia vedetei.

Andreea Mantea a decis să plece

Andreea Mantea și-a anunțat decizia în cadrul emisiunii “Teo show”. Vedeta a precizat că va renunța să mai prezinte emisiunea “Puterea Dragostei” din cauza faptului că participanții la emisiune au un comportament neadecvat și pentru că telespectatorii fac mișto de ea.

Andreea Mantea s-a săturat să mai țipe și să fie motiv de batjocură pentru cei care o urmăresc.
“Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge.

Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?“, a spus Andreea Mantea.