Șoc total în showbiz! Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca! Unde au fost cei doi împreună

28 oct. 2019
Șoc total în showbiz! Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca! Unde au fost cei doi împreună

Tudor Chirilă nu încetează să surprindă. Juratul de la Vocea României a avut o relație de lungă durată cu Andreea Raicu, dar care nu s-a terminat deloc bine. Cei doi s-au despărțit, iar artistul și-a întemeiat o familie cu o altă femeie, cu care nu s-a căsătorit niciodată.

Mai există, însă o altă Andreea care l-a marcat profund pe Tudor Chirilă: Andreea Esca. Aceasta l-a invitat pe cântăreț, la Europa Fm, la emisiunea sa, iar solistul trupei Vama a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul uluitoare.

„Era o tabără de schi, nu știu ce se întâmpla, și Andreea Esca era foarte frumoasă. Era clasa a IX-a la liceul Lazăr și eu știam chestia asta. Și m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună, vi-l spune. Dacă nu, eu o să îi fac această concesie astăzi și n-am să spun eu numele lui”, a spus acesta.

Juratul de la Vocea României s-a ținut de cuvânt și a spus numele băiatului, dar în schimb a povestit că își aduce aminte și acum chipul Andreei din tabără și părul acela blond. Dragostea dintre prezentatoarea știrilor Pro Tv și Tudor Chirilă nu s-a consumat pentru că a rămas neîmpărtașită.

Ce a spus Andreea Esca

„Cum puteam eu să ies în evidență? Dar vreau să afirm aici, La Radio, că a fost o dragoste care m-a marcat, după care, când am văzut ascensiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune, mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtășită, nostalgia este tot ce contează în viața asta și îmi vin în minte imaginile cu ea blondă și îmbrăcată într-o geacă… posibil vișinie (…) Cred că dacă scormonesc atent, dau și de o fotografie. Dacă nu cu mine și cu tine, că sigur nu există, una de-a mea, pe care o am eu cu tine, oi fi furat eu ceva”, a declarat Tudor Chirilă.

Andreea Esca nu l-a crezut pe Tudor Chirilă prima dată, pentru că se pare că acesta îi mai spusese o dată povestea, dar acum s-a convins că artistul vorbește serios. Ea a crezut tot timpul că juratul de la Vocea României o confundă.