Șoc total! Mădălin Ionescu spune cum ar fi luat Marcel Pavel COVID-19. Ce spune despre „parteneriatul imoral”

20 iun. 2020
Șoc total! Mădălin Ionescu spune cum ar fi luat Marcel Pavel COVID-19. Ce spune despre

Marcel Pavel a afalt în direct la Antena 3, de la medicul Adrian Marinescu, invitat la Sinteza Zilei, că este infectat cu SARS-COV2. Acesta era internat în spitalul Matei Balș cu dublă pneumonie, dar nu știa că are coronavirus. Încă aștepta rezultatele testului. Mădălin Ionescu, fostă vedetă Kanal D și un apropiat al artistului a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare pe pagina lui de facebook.

Marcel Pavel era concurent la emisiunea Te cunosc de undeva și ulterior mai mulți colegi ai lui au descoperit că sunt bolnavi de COVID-19. Printre aceștia Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, ambii internați acum.

Ce spune Mădălin Ionescu despre infectarea lui Marcel Pavel

„Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel … Nu o sa va spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înțeles cum a răcit . E clar. Diferențele mari de temperatură între studioul in care prestau el și colegii pentru o emisiune tv și spațiul in care își schimbau ținutele puteau provoca oricui răceli puternice … Marcel a făcut dubla pneumonie intrând înfierbântat intr-o încăpere cu aerul condiționat dat la maxim. Nimic anormal.

Sau poate ca filtrele de aer condiționat erau pline de bacterii. Pare sa fi existat, totuși, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul in ecuația asta ? Nu știu ! Marcel e de o probitate morală uriașă . A-l bănui ca a acceptat nu știu ce parteneriat imoral … ar fi absurd ! Imposibil ! Sistemul i-a spus ca are COVID -19. In ziua de azi nu îți mai permiți sa răcești de la aerul condiționat din mașină sau pentru ca ai băut cola cu gheata ori pentru ca ai consumat prea multă înghețată ! Riști ca o data ce ai ajuns la spital sa te găsească “baietii” cu SARS CoV-2.

Dacă ai și vreun nume sonor… ești perfect pentru” ayatollahii” COVID ! Nu afirm ca lui Marcel Pavel și celorlalți artiști li s-a inventat COVID-19 … Pe de alta parte cum ar putea ei sa conteste acest “diagnostic” ? Cum poți contesta un virus și o afecțiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu știu mare lucru după atatea luni de confruntare ? Ți se spune ca ai și gata … Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine știe ? Rămân, însă, circumspect fata de acuratețea și eficiența testărilor ( nu e o problemă exclusiv românească, testele in sine sunt discutabile !). Voi vorbi cu Marcel săptămâna viitoare intr-o ediție live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuție de o cu totul alta factura decât cele purtate pe la tv. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod . Vă imbratișez !”, a scris Mădălin Ionescu pe facebook.