Șoc total! Vedeta din România care și-a băgat fire în față ca să arate și mai bine! Are doar 29 de ani

16 oct. 2019
Șoc total! Vedeta din România care și-a băgat fire în față ca să arate și mai bine! Are doar 29 de ani

Se spune că rabda baba la frumusețe, dar când pănă la 29 de ani ai la activ deja peste 10 operații estetice este semnal de alarmă. Este suficient să ne amintim cum arată astăzi Donatella Versace ca să ne îngrozim. Loredana Chivu este una dintre divele de Dorobanți dependentă de medicul estetician.

Aceasta și-a schimbat deja de trei ori silicoanele la sâni, alegând de fiecare dată unele și mai mari, s-a operat la nas și își injectează periodic buzele și fundul. De asemenea, aceasta a suferit mai multe proceduri în zona ochilor, iar acum a optat pentru un nou tratament dureros.

Mai exact și-a intrudus fire în anumite zone din față pentru a arăta mai bine și pentru a avea tenul perfect. Medicii spun că  intervenția este una extrem de dureroasă, dar pe Loredana Chivu nu pare să o deranjeze, în contextul în care aceasta apelează des la tot felul de intervenții care să o ajute să arate perfect, în viziunea ei. Astăzi ea nu mai semănă aproape deloc cu cea care debuta în showbiz în urmă cu câțiva ani,

A încercat să se sinicidă

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă deja de două ori, în anii 2016 și 2018. De fiecare dată, motivele au fost unele de ordin sentimental. Aceasta s-a certat cu iubiții ei, iar apoi a înghițit mai multe somnifere. Ultima dată, aceasta a refuzat transportul la spital, după ce mama ei a chemat salvarea la locuința vedetei din Popești Leordeni.

Prima dată, însă fosta asistentă TV a ajuns pe mâinile medicilor Spitalului Floreasca, unde i s-au făcut spălături stomacale. „A înghiţit 28 de pastile de somnifere, iar apoi a chemat doi bărbaţi la ea acasă”, a spus atunci o sursă din anturajul vedetei. În urmă cu doi ani, Loredana Chivu a vorbit despre sinuciderea tatălui ei.