Soția lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri tulburătoare! Anunțul făcut în ziua înmormântării artistului

01 nov. 2019
Soția lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri tulburătoare! Anunțul făcut în ziua înmormântării artistului

Lumea artistică din România este mai săracă. După o îndelungă suferință, Mihai Constantinescu a plecat dintre noi. Chiar în ziua înmormântării, soția vedetei a făcut dezvăluiri tulburătoare!

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de familie și de marii artiști. Acesta a fost înmormântat cu onoruri militare.

Mărturii tulburătoare ale soției

La căpătâiul artistului, soția acestuia, Simona Secrier, a mărturisit că ar fi stat și 60 de ani lângă el pe patul de spital. Simona Secrier spune că va lansa albumul pe care Mihai Constantinescu nu a mai reușit să il scoată.
„Prietenul, iubitul, tatal meu, absolut tot, inima mea, sufletul meu şi acum este îngerul meu păzitor. Pentru toţi cei care aţi fost alături de mine mă înclin în faţa voastră şi vă multumesc din tot sufletul meu că aţi fost alături de Mihai şi de mine în această perioadă. (Despre Mihai n.red.) un om cum probabil n-o să mai întâlnesc vreodată, un om minunat, un suflet foarte mare. Vreau să-i mulţumesc că m-a primit în viaţa lui”, a spus Simona Secrier, conform RTV.
Întrebată cum au fost aceste şase luni petrecute alături de el, la spital, Simona a spuscă ar fi stat şi 60 de ani.

Mihai Constantinescu a încetat din viață marţi, la vârsta de 73 de ani pe un pat al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, unde fusese internat în luna mai. Artistul se afla de mai multe luni în comă după ce suferise un infarct.
Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară din România, dar a şi ajutat mai mulți artiști care astăzi se bucură de celebritate, așa cum este cazul Andreei Bălan.