Soțul Biancăi Drăgușanu a spus totul! Ce s-a întâmplat între ei? Vedeta a depus actele de divorț. Nu mai e cale de întoarcere

02 nov. 2019
Soțul Biancăi Drăgușanu a spus totul! Ce s-a întâmplat între ei? Vedeta a depus actele de divorț. Nu mai e cale de întoarcere

Scandal total în showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu s-a despărțit de afaceristul din Mediaș, Alex Bodi. Cei doi s-au căsătorit pe 1 august 2019, în mare secret. Nici măcar familia blondei nu a știut despre această ceremonie.

Povestea de dragoste nu a durat decât trei luni, timp în care acesta ar fi agresat-o pe Bianca. Vedeta a depus actele de divorț pe 30 octombrie 2019, iar termenul este pe 3 decembrie 2019.

Bodi i-ar fi cerut Biancă banii pe cadourile cumpărate, lucru ce l-a negat vehement. Potrivit cancan, o persoană apropiată Biancăi l-a întrebat dacă acest lucru este adevărat. Alex spune că este o inveție și că Bianca nu ar spune așa ceva niciodată.

“Bună, Alex. Este adevărat că i-ai cerut Biancăi banii pe cadourile și vacanțele oferite?” este mesajul pe care i l-a lăsat femeia.

“Bună. Niciodată! Exclus așa ceva. Din câte știu eu, cred că e doar o invenție. Ea nu ar fi afirmat niciodată așa ceva.”, a răspuns cel care în acte încă este soțul Biancăi Drăgușanu.

Bianca a fost bătută de Alex Bodi

Vedeta ar fi ajuns la spital. Soțul său i-ar fi înfipt o furculiță în mână în momentul în care a aflat că aceasta vrea să divorțeze.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. (…) este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, (…) i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat prieteni din anturajul vedetei, potrivit click.ro.