Suferința prin care trece Mihai Trăstariu! Vedeta a recunoscut totul: Dezvăluiri despre averea artistului

25 oct. 2019
Suferința prin care trece Mihai Trăstariu! Vedeta a recunoscut totul: Dezvăluiri despre averea artistului

La acest lucru nu ne-am fi gândit până acum. Și totuși, Mihai Trăistariu a recunoscut totul. Vedeta a vorbit despre suferința prin care trece în acest moment. Mai mult, artistul a făcut dezvăluiri de ultimă oră și despre averea lui.

Mihai Trăistariu devoalează unul dintre secretele sale. Muli oameni bănuiau acest lucru, dar nimeni nu a avut curajul să o spună.

Suferința lui Mihai Trăistariu

Artistul în vârstă de 39 de ani a postat un mesaj tulburător pe o rețea de socializare. Vedeta a mărturisit că suferă din cauza faptului că nu mai este în atenția publicului și de aceea încearcă să șocheze prin postările sale pentru a nu fi uitat.

„Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem… Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi… Ce să fac? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta… Omul de azi e într-o continuă alergătură… Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât… gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul… Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, a scris Mihai Trăistariu.

Ce se întâmplă cu averea lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a strâns sume importante de bani în cariera de artist. A debutat la finalul anilor 90, iar de atunci este un obișnuit al scenei. A cântat în formația Valahia, apoi a îmbrățișat o carieră solo.
În tot acest timp, averea lui a fost din ce în ce mai mare. Acum, este singur și nu poate vorbi despre un moștenitor. Dacă va fi să nu devină tata, Mihai Trăistariu știe deja ce va face cu banii strânși.
Mihai Trăistariu a dezvăluit cui îi lasă întreaga lui avere dacă nu va avea niciun moștenitor. „Iubesc animalele. Le-am zis prietenilor ca, atunci cand nu voi mai fi, averea mea va merge catre… ele. Daca stii pe cineva care vrea o SMOTOCEALA ca-n poza asta… da-i repede TAG. Sau… poate vrea averea mea”, a scris, în urmă cu ceva timp, Trăistariu pe o rețea de socializare.