Sumă amețitoare! Câți bani cere Andreea Bălan ca să cânte la Balul Bobocilor împreună cu Andreea Antonescu

17 oct. 2019
Sumă amețitoare! Câți bani cere Andreea Bălan ca să cânte la Balul Bobocilor împreună cu Andreea Antonescu

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și căutate cântărețe din România. În ultimii ani, blonda a ridicat ștacheta. A devenit deja din ce în ce mai scumpă la vedere. Acum s-a aflat totul.

Andreea Bălan nu cântă oriunde, dar, mai ales, nu pe orice sumă. S-a aflat suma fabuloasă pe care o câștigă la un eveniment.

Cât costă ca s-o ai pe Andreea Bălan la balul bobocilor

Andreea Bălan merge și la baluri ale bobocilor. Este însă un artist complex. Are pe scenă band, dansatoare sau costume speciale. Pentru o asemenea reprezentație blonda a ridicat și prețul.
Totul s-a aflat de pe propriul ei site. ”Andreea Bălan aduce unul din cele mai energice show-uri din România! După ce a fost premiată cu trofeul BEST SHOW la Media Music Awards 2015, artista s-a reinventat și a adăugat muzică 100% live cu instumentiști. Cele mai bune hit-uri și cover-uri într-un show plin de surprize.

Experiența vizuală pe care Andreea o oferă publicului aduce veselie, culoare, bucurie și o lume plină de fantezie, cu coregrafii spectaculoase și acrobații, ducând publicul într-o călatorie în jurul lumii prin muzică și prin stilurile de dans abordate”, este descrierea blondei.

Jumătatea trupei Andre bate palma cu organizatorii balurilor de boboci pentru suma de 2.500 de euro. Dacă este pe scenă alături de colega ei, Andreea Antonescu, cântă pe suma de 5.000 de euro.

Cât despre formații, pe lista celor disponibili sunt cei de la FreeStay, care cer 2200 de euro pentru 45 de minute de concert, în vreme de Bella Santiago și Jukebox cer 2.500 de euro. Tarif mai accesibil au Ester Peony, câștigătoarea Eurovision, care cântă pe 1000 de euro, dar și Elena Ionescu, ex-Mandinga, care cere 1.200 de euro.