Suma uriașă pe care o primește Geanina Ilieș de la Pro Tv ca să prezinte Gospodar fără pereche! „Este enorm”

24 oct. 2019
Suma uriașă pe care o primește Geanina Ilieș de la Pro Tv ca să prezinte Gospodar fără pereche!

AnaMaria Prodan a anunțat în direct, în cadrul emisiunii La Măruță, că a ales să renunțe la proiectul Gosopdar fără pereche, care a ajuns la al treilea sezon. Ea primea 30.000 de euro pentru prestația sa, însă vedeta este oricum milionară, așa că nu banii o țineau lipită de Pro Tv, ci mai degrabă faima pe care i-o aducea show-ul lider de audiență.

“Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot fi acolo. Bebe, și el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează și ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunați, sezonul ăsta o să fie fabulos!”, a spus AnaMaria Prodan, pentru a-și justifica plecarea.

Cât câștigă Geanina Ilieș de la Pro Tv

Geanina Ilieș, fosta vedetă la Antena 1 și fostă concurentă în emisiunea Ferma a primit o ofertă greu de refuzat de la Pro Tv și astfel a devenit prezentatoarea Gospodar fără pereche. Surse din piață spun că aceasta are un contract foarte profitabil, primește 25.000 de euro pe sezon, mai puțin cu 5000 de euro decât AnaMaria Prodan.

„Este mult prea mult pentru cât de bună este ea în acest rol. Nici măcar nu se apropie de Ana. Cred că fanii vor resimți lipsa AneiMaria Prodan”, a spus o sursă pentru VoxBiz.

Gianina Ilieș este foarte bucuroasă de acest proiect și este convinsă că va fi un succes.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a declarat Geanina Ilieș.