Sume amețitoare! Cât cer Tudor Chirilă, Smiley sau Andra ca să cânte la o nuntă. Cea mai ieftină artistă, Lidia Buble

13 oct. 2019
Sume amețitoare! Cât cer Tudor Chirilă, Smiley sau Andra ca să cânte la o nuntă. Cea mai ieftină artistă, Lidia Buble

Deși unii artiști români spun că nu ar accepta să cânte la nunți, ei bine jurnaliștii de la CanCan susțin că lucrurile nu ar sta deloc așa și chiar au întocmit un top 50 al tarifelor pe care aceștia le practică. Cea mai scumpă dintre toți este Loredana, care împreună cu taraful ei cer nici mai mult, nici mai puțin de 12.500 euro pe seară, unde nu ar cânta mai mult de o oră.

În general, cântăreții români susțin show-uri de 45 de minute. Cea mai accesibilă ca preț, dintre artiștii de tot, ar fi Lidia Buble, care ar cere 2400 de euro pentru o cântare la o nuntă. Deși Tudor Chirilă își critica aspru colegii, care acceptă să cânte la nunți, iată că cei de la CanCan l-au introdus în top și au publicat chiar și tariful lui, 6000 de euro. Remunerația nu i-ar reveni doar lui, ci și întregii formații Vama, care l-ar însoți la evenimente.

Colegul lui de la Vocea României, Smiley este mult mai scump. Aceasta ar cere 12.000 de euro pentru un show împreună cu band-ul lui, cu 500 de euro mai mult decât Horia Brenciu. Cei doi ocupă locurile 2 și 3 în top, în timp ce Tudor Chirilă și Vama locul 13.

Andra amenință cu judecata

Holograf și Ștefan Bănică completează top 5, cu 10.500, respectiv 10.000 de euro. Interesant este că toți cântăreții din fruntea clasamentului au câștigat un plus de notorietate datorită prezenței lor în diverese producții de pe Antena 1 sau Pro Tv. Andra nu face parte din clasamentul celor de la CanCan. Conform surselor VoxBiz, aceasta are un tarif extrem de piperat, doar că a speriat toată mass media prin multitudinea de notificări avocațiale pe care le trimite atunci când cineva scrie despre banii pe care ea îi încasează.

Imaginea ei a fost șifonată serios atunci când s-a aflat, în anul 2017, că firma ei a încheiat un contract de aproximativ 10.000 de euro, cu Primăria Târgu Mureș pentru un spectacol de 40 de minute, cu ocazia sărbătoririi Mărțișorului. Dezvăluirea a fost atunci făcută de Dan Mașca, politician al Partidului Oamenilor Liberi, care a și publicat contractul.