Sume amețitoare! Câți bani cere Bianca Drăgușanu televiziunilor pentru nunta sa cu Alex Bodi! Cât a încasat pentru cea cu Victor Slav

26 aug. 2019
Sume amețitoare! Câți bani cere Bianca Drăgușanu televiziunilor pentru nunta sa cu Alex Bodi! Cât a încasat pentru cea cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu prezintă încă interes pentru televiziuni și asta pentru că relația ei cu afaceristul Alex Bodi a fost una demnă de o telenovelă. Cei doi s-au cununat civil în secret, iar vedeta nu și-a anunțat nici măcar mama că are de gând să facă acest pas. După numeroase împăcări și despărțiri, cei doi au decis că vor să devină un cuplu și în acte.

Și pentru că Bianca a dovedit de multe ori că are stofă de afaceristă a început deja negocierile pentru televizarea nunții sale cu mai multe posturi TV. Momentan, nimic nu este bătut în cuie, doar prețul sub care blondina nu vrea să lase, pentru că ea este convinsă că va aduce multă audiență.

Dacă pentru nunta cu Victor Slav s-a zvonit că ar fi încasat 10.000 de euro, pentru nunta cu Alex Bodi, vedeta vrea minim 50.000 de euro, susțin jurnaliștii de la Libertatea. Petrecerea care ar urma, se vrea a fi una de proporții, cu multe surprize și invitați de marcă din lumea showbiz-ului.

Și Adelina Pestrițu a vrut să-și vândă nunta

Gabriela Cristea a reușit să-și vândă botezul, iar Adelina Pestrițu a sperat că va obține și ea o sumă bună pentru nuntă, măcar de la Antena Stars. Doar că nicio televiziune nu s-a arătat interesată, argumentând că bruneta nu mai aduce audiențele de altă dată. Totuși, Adelina este o prezență apreciată în mediul online și a reușit să obțină multe contracte de sponsorizare pentru petrecerea pe care a ținut-o.

Și-a transmis tot evenimentul pe Instagram, iar dintre vedete au fost prezenți Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, foști colegi de-ai ei de la Kanal D.