Sume fabuloase! Cu cât îi plătește Antena 1 pe Cheloo și Mihai Bendeac pentru a fi jurați la iUmor

20 oct. 2019
Sume fabuloase! Cu cât îi plătește Antena 1 pe Cheloo și Mihai Bendeac pentru a fi jurați la iUmor

Emisiunea iUmor are în continuare succes, deși în ultima perioadă a fost întrecută constant de show-ul de talente, Vocea României, de la Pro Tv. Sarea și piperul emisiunii o fac cei trei jurați simpatici, Cheloo, Mihai Bendean și Delia, care sunt plătiți regește de Antena 1.

Pentru aparițiile sale în cadrul emisiunii de umor, Cheloo primea în sezonul difuzat în anul 2017 nici mai mult, nici mai puțin decât 10.000 de euro, conform playtech.ro. Colegul său, Mihai Bendeac încasa o sumă cu 3.000 de euro mai mică, iar despre Delia încă nu s-a aflat nimic.

Cântărețul mai are și o firmă de înregistrări audio și activități de editare muzică. Tot pentru anul 2017, acesta a raportat un profit de 53.000 de euro, ceea ce înseamnă o medie de 4.400 de euro lunar. Este posibil ca între timp tariful lui pentru prezența la iUmor să fi crescut.

Cine este iubita lui Cheloo

După un mariaj eșuat cu Daniela Niculescu, membrul trupei Paraziții și-a refăcut viața cu o tânără frumoasă, pe nume Daniela Moraru, care-l însoțește adesea la evenimente. Cei doi au împreună și un copil și par foarte fericiți împreună.

Cheloo a divorțat în 2012 de prima sa soție, iar motivul au fost drogurile. Relația s-a terminat cu mare scandal atunci.