Sunt un cuplu! Ce iubit are Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan

07 sept. 2019
Sunt un cuplu! Ce iubit are Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan

Frumoase și ambițioase, îi urmează exemplul mamei lor. Fiicele Anamariei Prodan fac furori în sport și în modă, iar impresara este mândră de ele. Fiica cea mare a vedetei are și un iubit! Acesta face deja parte din familie, iar Rebecca nu se ferește să se afișeze cu el. 

Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sarah, din prima căsătorie. Cele două locuiesc împreună cu tatăl lor, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. După divorț, impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf și au împreună un băiețel.

Cu ce se ocupă cele două fete?

Rebecca și Sarah și-au ales căi total diferite. Dacă Sarah face performanță în sport, Rebecca face furori pe podium. Aceasta este model și a defilat pentru casa de modă Dolce&Gabanna. Anamaria este foarte mândră de ele.

Mai mult, fiica cea mare are și un iubit. Se numește David, are aceeași vârstă ca a iubitei sale (17) și locuiește tot în Italia. Băiatul, practic, face parte din familie.

M-am mutat în Milano, acum o lună, două. Îmi place și în America, dar îmi place și în Milano. Nu-mi place să zic câți bani ne dă mama, e treaba noastră.

Imagini pentru rebecca si iubitul ei

Am iubit. E din România. Locuiește la Monaco, face facultate acolo. Îl cheamă David și are 19 ani. Suntem împreună de 2 ani jumătate. Mama îl place foarte mult. E puțin mai înalt ca mine. Ne-am cunoscut în România. Avem 19 ani, nu ne-am gândit la căsătorie. Mă duc și eu la el, vine și el la mine., declara fiica impresarei în urmă cu un an, potrivit cancan.ro.