Surpriza anului! De cine a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu? Detaliul care schimba tot

de:
10 feb. 2021
Surpriza anului! De cine a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu? Detaliul care schimba tot
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar urma să calce pragul altarului mai devreme decât se aștepta oricine. Blondina a fost surprinsă în posesia unor achizții incredibile, care nu pot însemna decât un singur lucru.

Bianca Drăgușanu l-a uitat complet pe Alex Bodi și trăiește o poveste de dragoste intensă cu Gabi Bădălău. Mai mult de atât, nu este exclus ca cei doi să se căsătorească în cel mai scurt timp.

Bianca Drăgușanu, cerută în căsătorie?

În urmă cu câteva zile, blondina s-a filmat în timpul unei ședințe de masaj și nu a ratat ocazia de a le arăta urmăritorilor săi noile achiziții.

Bianca Drăgușanu avea două inele din aur, cu diamante, unul mai furumos ca celălalt, semn că relația dintre ea și Gabi Bădălău evoluează și a devine din ce în ce mai serioasă.

Totuși, vedeta nu a vrut să-și țină fanii în suspans și a mărturisit că și le-a cumpărat singură și nu sunt nicidecum din partea iubitului său.

”Ieri le-am luat…Aur cu diamante, specialitatea casei… gold”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Story.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Mai îndrăgostită ca niciodată

După mai multe eșecuri în dragoste, Bianca Drăgușanu pare să-și fi găsit jumătatea. Vedeta se filmează în tot felul de ipostaze, zâmbește și își bucură fanii în fiecare zi.

Ea și Gabi Bădălău trăiesc o intensă poveste de dragoste, iar afacerista consideră că el este sufetul pereche pe care îl căuta de multă vreme. Aceleași lucruri vin și din partea lui Gabi, care o tratează ca pe o prințesă și are grijă să-i ofere toată atenția de care are nevoie.

Chiar în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu i-a făcut și o declarție de dragoste viitorului ei soț. Vedeta a postat o poză din vacanța din Maldive, pe care a trecut ora 11:oo – fiind un “Te iubesc” spus indirect. Celebra inimă albastră nu a lipsit nici ea din postare.

Nu este exclus deci, ca până la finalul anului, Bianca Drăgușanu să își refacă complet viața și să se recăsătorească cu  noul său iubit.