Surpriza anului! Oana Roman și Cristina Șișcanu revin în televiziune! Ce emisiune vor avea împreună și cu ce post au semnat

09 ian. 2021
Surpriza anului! Oana Roman și Cristina Șișcanu revin în televiziune! Ce emisiune vor avea împreună și cu ce post au semnat
Oana Roman s-a despărșit recent de soțul ei, Marius Elisei

Anul începe cu multe surprize pe piața media. Pandemia a schimbat mult modul de lucru în televiziuni și multe vedete s-au trezit cu salariile tăiate sau cu proiectele anulate. Asta în contextul în care datele arată că totuși publicitatea a fost din belșug, iar încasările nu au scăzut, mai ales că Guvernul a contribuit din plin la asta.

Practic aproape 10 milioane de euro a investit cabinetul Orban în promovarea măsurilor din pandemie pentru a sprijini mass media. Mulți au considerat-o ca un fel de mită mascată. Cert este că industria aceasta nu are de ce să se plângă.

Ce proiect tv vor avea Oana Roman și Cristina Șișcanu

Oana Roman și Cristina Șișcanu au și ele motive de bucurile pentru că au primit o ofertă foarte bună de la Antena Stars și se pare că le vom vedea în producția „Mămici de pitici, cu lipici”.

Primul sezon al emisiunii a arătat viețile a celor mai cunoscute le-a avut ca protagoniste pe  Sânziana Buruiană și Elena Ionescu, prima câștigătoare de la Survivor România, dar acum acesta vor fi înlocuite, se pare cu Oana Roman și Cristina Șișcanu, care ar fi filmat deja împreună cu copiii lor.

„Un nou proiect tv”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram fără să dea detalii despre ce este vorba. „Am filmat toată ziua împreună cu Petra pentru un nou proiect tv despre care o să povestim în curând”, a continuat vedeta pe Instastory, iar fanii s-au gândit imediat că ar fi vorba despre „Mămici de pitici, cu lipici”.

Oana Roman a recunoscut ce rol va avea la Antena Stars

Cristina Șișcanu a mai avut în 2020 două proiecte tv, cu Kanal D, Survivor România, de unde a plecat foarte repede, fiind eliminată și Bravo ai stil! Celebrities.

„A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici”, a spus Oana Roman la Antena Stars, care a confirmat și oficial zvonurile care apăruseră despre revenirea ei pe micile ecrane.