Gabriela Cristea revine în televiziune! Cu cine a semnat și ce emisiune va prezenta

de:
12 ian. 2021
Gabriela Cristea revine în televiziune! Cu cine a semnat și ce emisiune va prezenta

Gabriela Cristea se reîntoarce pe micile ecrane și va prezenta un nou reality show cu totul și cu totul diferit de cele de până acum. Ea a semnat un nou contract cu Antena Stars, după ce în ultima perioadă a colaborat cu acest post, unde a prezentat o emisiune mai degrabă matrimonială.

Ce emisiune va prezenta Gabriela Cristea

Gabriela Cristea va prezenta un reality show alături de întreaga sa familie. Astfel, telespectatorii vor putea vedea, ce face în fiecare zi îndrăgita prezentatoare tv.

În cadrul reality show-ului vor apărea atât Tavi cât și fetițele cuplului, iar fanii acestora vor putea vedea cum își desfășoară aceștia rutina zilnică, cum se înțeleg în viața de cuplu, dar și ce fel de părinți sunt.

Tavi s-a arătat foarte încântat de reallity show-ul în care va apărea, iar deși se așteptă ca lucrurile să nu fie atât de ușoare, el speră că publicul va fi mulțumit.

”Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit”, a mărturisit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

O mare provocare

De asemenea, partenerul Gabrielei Cristea a mai precizat că noul proiect este o adevărată provocare față de cele de până acum, însă este sigur că lucrurile vor merge bine.

”Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, mai adăugat el.

Cum au ajuns Gabriela Cristea și Tavi Clonda împreună

Povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda a fost una destul de frumoasă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni pe care vedeta o prezenta la acea vreme.

Prezentatoarea tv mărturisea că deși în primă fază i s-a părut un bărbat atractiv, nu s-ar fi așteptat niciodată ca cei doi să ajungă să formeze un cuplu. Ea a vorbit și despre momentul în care a apărut scânteia dintre cei doi.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua. Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta’. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva’, dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a mărturisit Gabriela Cristea