Trădare supremă în televiziune! O vedetă Kanal D va fi noul BURLAC la Antena 1, iar o vedetă Pro Tv va prezinta emisiunea

10 ian. 2021
Trădare supremă în televiziune! O vedetă Kanal D va fi noul BURLAC la Antena 1, iar o vedetă Pro Tv va prezinta emisiunea
Imagine de la Survivor Romania 1

După cinci ani de pauză, emisiunea Burlacul revine la Antena 1. Primele ediții s-au bucurat de succes moderat, dar acum producătorii speră să dea lovitura prin cooptarea unui fost concurent de la Survivor România, care s-a remarcat prin numărul mare de fane, pe care le-a câștigat în urma participării în această competiție.

Este vorba despre Andi Constantin. La Kanal D, el a fost unul dintre cei mai celebri Războinici. Mulți îi dădeau șanse să câștige marele premiu, doar că din păcate pentru el, la început a suferit o accidentare, iar apoi a intrat în mai multe conflicte, care la final i-au adus și eliminarea prematură din competiție, spre dezamăgirea fanelor.

Andi a participat în trecut și la reality show-ul Insula Iubirii și a fost ispită. Atunci a reușit să strice relatia unui cuplu, după ce ea s-a îndrăgostit de el.

Cine va prezentan noua ediția a Burlacul

Prezentatorul acestui sezon va fi Răzvan Fodor, cel care în trecut a prezentat Master Chef la Pro Tv și care a avut numeroase proiecte cu această televiziune. La ultima ediție a Asia Express a fost concurent și a făcut echipă cu chef Sorin Bontea.  Împreună au câștigat competiția, dar și mulți admiratori.

Răzvan Fodor împreună cu soția lui

Inițial au fost discuții ca Jador să fie noul Burlac, dar în cele din urmă acesta a ales Kanal D, unde se bucură de mare succes. Primul episod al Survivor România, unde manelistul este concurent la Faimoși a fost lider de audiență, având cifre duble față de Pro Tv și Antena 1.