Tragedie fără margini! O celebră prezentatoare a murit încercând să doboare un record

31 aug. 2019
Tragedie fără margini! O celebră prezentatoare a murit încercând să doboare un record

Tragedie fără margini! O cunoscută prezentatoare de televiziune a murit încercând să-și împlinească visul, acela de a doborî un record de viteză. Cunoscută ca fiind „cea mai rapidă femeie pe patru roţi“, după ce a atins viteza de 398 mile/ oră în 2013, ea a suferit un accident fatal, în timp ce atinisese viteza de 619 mile/ oră, în albia unui fost lac din Oregon. 

Jessi Combs avea doar 36 de ani și prezenta emisiunea „Mythbusters“. „Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs. A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor“, a transmis reţeaua de televiziune într-un comunicat, citat de publicația Variety.

Familia a transmis și ea un mesaj în același comunicat de presă.  „Cel mai notabil vis al lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie de pe Pământ, un vis pe care îl urmărea încă din 2012. Una dintre rarele visătoare care a avut curajul să transforme acest vis în realitate a părăsit acest Pământ conducând mai repede decât oricare altă femeie din istorie“.

Ce a transmis coechipierul ei

Coechipierul ei, Terry Madden, i-a adus, la rândul lui, un omagiu printr-un mesaj pe Instagram. „Din păcate, am pierdut-o ieri într-un accident groaznic, am fost primul acolo şi am încredere în mine că am făcut tot ce era posibilul uman pentru a o salva.“

Combs s-a alăturat echipei „Mythbusters“ în 2009. Ea i-a luat locul lui Kari Byron, care a devenit mamă. Combs a mai coprezentat „The List”, „Overhaulin’”, „Extreme 4×4” şi „All Girls Garage”. Aceasta era pilot profesionist și și-a pus de multe ori viața în pericol. Din păcate, ultima încercare de a doborî un record i-a fost fatală.