Tratamentul de înfrumusețare al Mădălinei Ghenea. Folosește un leac băbesc cu beneficii uimitoare

de:
13 oct. 2021
Tratamentul de înfrumusețare al Mădălinei Ghenea. Folosește un leac băbesc cu beneficii uimitoare

Mădălina Ghenea a impresionat tot timpul publicul cu frumusețea ei. Este actriță, dar și model și are niște trăsături unice care au făcut-o să se remarce de-a lungul anilor atât în România, cât și peste ocean.

Puțini știu însă, că deși are nenumărate posibilități de a arăta impecabil și de a se menține în formă, Mădălina Ghenea preferă să folosească un leac destul de vechi, care, pentru ea dă roade.

Are un corp perfect, fără imperfecțiuni, iar deși a ajuns la 31 de ani, vedeta nu își arată vârsta deloc. Toate astea se datorează tocmai tratamentelor naturale pe care le face, dar și unui stil de viață echilibrat.

Pentru că a fost întrebată destul de des de fani cum reușește să arăte atât de bine, Mădălina Ghenea a dezvăluit pe Instagram care este tratamentul pe care îl face pentru a se menține sănătoasă și frumoasă.

Secretul Mădălinei Ghenea

Probabil nu vă așteptați la asta, dar vedeta folosește ventuze pentru a se menține sănătoasă și frumoasă. Trucul de frumusețe din bătrâni are numeroase beneficii asupra sănătății, printre care ajută circulația și eliminarea toxinelor.

Singurele dezavantaje ale acestei proceduri sunt urmele ventuzelor care rămân pe piele câteva zile, dar actrița nu e deranjată deloc, având în vedere efectele uimitoare.

 

Ce este terapia cu ventuze? Ei bine, este o procedură benefică pentru corp care constă în plasarea unor cupe de sticlă sau cupe de silicon pe piele, pentru a crea un vid, astfel încât sângele este tras la suprafața pielii în anumite părți ale corpului care au nevoie de vindecare.

Beneficiile terapiei cu ventuze

Beneficiile? Circuitul sangvin va fi îmbunătățit. Mai mult de atât, imunitate organismului se reface, toxinele sunt eliminate, iar inflamațiile sunt reduse. Ca să nu mai vorbim de faptul că terapia cu ventuze elimină blocajele și nodulii din țesuturi și de asemenea calmează sistemul nervos, fiind recomandată în cazul persoanelor stresate.

Ventuzele relaxează și îmbunătățesc chiar și starea generală de sănătate și buna dispoziție, iar asta se știe încă din cele mai vechi timpuri, deci nu e de mirare că Mădălina Ghenea a optat pentru acest tip de tratament.