Tudor Chirilă l-a jignit pe Horia Brenciu în timpul filmărilor la Vocea României! Schimb de replici năucitoare

18 oct. 2019
Tudor Chirilă l-a jignit pe Horia Brenciu în timpul filmărilor la Vocea României! Schimb de replici năucitoare

Ediția de anul a emisiunii Vocea României de la Pro Tv este una care stârnește multe contreverse și asta în special din cauza conflictelor antrenorilor, care nu pare deloc a fi unele regizate. Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt într-un permanent război al declarațiilor, însă cel care jignește de fiecare dată este solistul trupei Vama.

În emisiunea de vineri, 18 octombrie, Tudor Chirilă a avut din nou o reacție deplasată, după ce în urmă cu două săptămâni se dezbrăcase în chiloți după prestația unui concurent.

Replici acide

Un tânăr a interpretat o melodie frumoasă, apreciată de juriu, dar cu toate acestea niciunul dintre cei patru nu s-au întors. Horia Brenciu i-a recomandat să ia lecții de canto și să revină la anul pentru că este covins că piesa va suna altfel. De asemenea i-a spus că trebuie să aibă mare grijă ce profesionist alege din zona aceasta.

Tudor Chirilă i-a replicat că dă astfel de sfaturi pentru că-și deschide acum o Academie de Muzică, dar că la cum cântă Horia Brenciu melodiile lui, el nu ar lua lecții de canto de la acesta. Așadar încă o lovitură sub centură marca Tudor Chirilă. Horia Brenciu a ales să-l ignore și să glumească pe seama răutăților colegului său.