Turcii de la Kanal D i-au mărit salariul Andreei Mantea! Acum câștigă o sumă astronomică

27 aug. 2019
Turcii de la Kanal D i-au mărit salariul Andreei Mantea! Acum câștigă o sumă astronomică

Andreei Mantea nu prea i-a plăcut școala, abia reușit să ia nota 5,5 la proba scrisă de la limba română. Dar cu toate acestea, job-ul în televiziune a transformat-o într-o femeie foarte bogată. Turcii de la Kanal D o tratează regește și aste pentru că audiența show-ului matrimonial, pe care îl prezintă este una care stârnește invidia posturilor concurente.

Prima ediție Puterea dragostei s-a filmat în Turcia, ceea ce nu i-a plăcut deloc Andreei Mantea, însă i s-a promis că cea de-a doua se va muta în România. Doar că producătorii s-au râzgandit și au insistat foarte mult ca vedeta să rămână în continuare la cârma show-ului matrimonial.

Are și două servitoare

În cele din urmă, Andreea Mantea a acceptat, dar nu fără o negociere dură. Jurnaliștii de la Libertatea susțin că acum vedeta Kanal D ar încasa 20.000 de euro pe lună. Pe lângă acest lucru, ea are asigurată și cazarea gratuită într-un duplex de lux în Turcia și două femei care-i fac mâncare și curat în casă.

Andreea Mantea locuiește cu micuțul ei. Ea l-a crescut mai mult singură, pentru că inițial tatăl nu a vrut să audă de băiețel. Acum, însă Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a acceptat să-și cunoască copilul. Cei doi s-au cunoscut la show-ul Burlăciță, dar s-au despărțit chiar când vedeta Kanal D era gravidă.