Ultima oră: drama prin care trece Cătălin Botezatu! Are nevoie de rugăciunile noastre

19 sept. 2019
Ultima oră: drama prin care trece Cătălin Botezatu! Are nevoie de rugăciunile noastre

Cătălin Botezatu traversează probabil cea mai dificilă perioadă a vieții lui. Acesta a fost operat de o echipă de specialiști foarte buni la Istanbul. Aceștia i-au extirpat o tumoră de pe colon, iar diagnosticul primit a fost cel de neoplasm mucinos. Este un tip de cancer, care se poate vindeca în timp cu tratament. Perioada post intervenție este însă una delicată și asta pentru că în general operațiile necesită timp de recuperare.

Totuși, prietena foarte bună a designerului dă asigurări că acesta este bine și va fi bine.  „În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!”, a spus Monica Vlad.

Să ne rugăm pentru Cătălin

Presa anunța că marele creator de modă și-a închis telefonul și că nu mai discută decât cu apropiații pentru că starea lui este gravă. Însă lucrurile sunt mult exagerate. Este evident că nu este în cea mai bună formă, după o intervenție de acest timp, dar asta nu înseamnă că nu se va reface. Cu timpul, Cătălin Botezatu ca redeveni cel care era înainte. O altă prietenă a lui îi îndeamnă pe toți cei care-l prețuiesc să se roage pentru el. Energia pozitivă ajută mereu.

„REGELE meu superb, @catalinbotezatu1