Ultima oră! Mario Iorgulescu nu mai este în comă: Detalii șocante despre sănătatea sa

20 sept. 2019
Ultima oră! Mario Iorgulescu nu mai este în comă: Detalii șocante despre sănătatea sa

Amănunte de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Se pare că tânărul care a omorât un om s-a trezit din comă. Ies la iveală însă alte detalii șocante despre starea sa de sănătate.

La aproape două săptămâni de la accidental mortal provocat de Mario Iorgulescu, băiatul șefului LPF și-a revenit din comă. După mai multe zile în care starea lui de sănătate a avut o evoluție haotică, acum aceesta este conștient. Totuși, nu-și amintește ceea ce a făcut.

Mario Iorgulescu nu știe că a omorât un om

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și starea lui s-ar îmbunătățit de la moment la moment. Conform unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario este treaz, a reușit să vorbească cu părinții săi, însă nu știe un detaliu foarte important. Faptul că a omorât un om.

Părinții acestuia ar fi căzut de comun acord să nu îl încarce emoțional cu această informație, urmând să fie chemat un psiholog care să îl consilieze și să îl pregătească pentru informația șocantă.

Momentan, Mario Iorgulescu este conștient și își amintește doar că a provocat accidental. Nu știe însă că în urma acestuia a murit Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani și tată al doi copii, conform redactia.ro.

În urmă cu aproape două săptămâni acesta conducea pe Şoseaua Chitilei cu o viteză mult peste limita legală. De asemenea, consumase alcool şi cocaină. Mașina de lux a lui Mario Iorgulescu a intrat în plin într-un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio șansă. Dani Vicol avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.