Umilința supremă pentru Meghan Markle! Vestea pe care nu voia să o afle niciodată: Este obligată să plece

28 feb. 2020
Umilința supremă pentru Meghan Markle! Vestea pe care nu voia să o afle niciodată: Este obligată să plece

Este umilința supremă pentru Meghan Markle și prințul Harry. Este vestea care nu le cade bine deloc și trebuie să ia măsuri urgente. Vor fi obligați să plece din Canada.

Umilința supremă pentru Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry nu sunt deloc bine primiți în Canada. Guvernul canadian nu vrea să plătească niciun dolar pentru a le asigura protecția familiei. cei doi sunt deja de două luni în Canada, iar din aprilie, prinţul şi familia sa vor deveni cetăţeni privaţi, conform Page Six.

În acest moment, cei trei sunt păziţi de poliţia regală canadiană. Reprezentanţii instituţiei au spus că au asigurat protecţia familiei prinţului la solicitarea poliţiei metropolitane din Marea Britanie, deoarece aceştia au în prezent statut de persoane protejate la nivel internaţional.

totul va deveni însă amintire din luna aprilie, poate de aceea cei doi vor să se mute în Malibu, acolo unde locuiește și mama lui Meghan.

Totuși, cuplul princiar a emis un comunicat în care spune că au în continuare nevoie de protecţie, având în vedere faptul că prinţul Harry este membru al familiei regale britanice şi că ducesa este, la rândul ei, celebră. „Nu vor fi făcute publice alte detalii, fiind o informaţie secretă, din motive de securitate”, se mai arată în comunicat.

Premierul Justin Trudeau a spus că guvernul său nu prea a fost implicat în vreo negociere privind mutarea cuplului în Canada și nu se cunosc informaţii despre costurile implicate de protejarea cuplului princiar, mai spune sursa citată.

Prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan de Sussex, îşi vor îndeplini îndatoririle regale oficiale până pe 31 martie. Harry şi Meghan au anunţat la începutul lunii ianuarie că renunţă la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice şi că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.