Umilință totală pentru Meghan Markle! S-a făcut de râs în fața tuturor: Îi face viața mizerabilă

de:
27 iun. 2020
Umilință totală pentru Meghan Markle! S-a făcut de râs în fața tuturor: Îi face viața mizerabilă

Deși s-au mutat în Los Angeles de ceva timp, probleme pentru Meghan Markle și prințul Harry continuă. Ducii de Sussex s-au trezit din nou în mijlocului unui scandal, în care au fost jigniți pe măsură.

De vină pentru noul scandal este scriitoarea Lady Colin Campbell, care a publicat o nouă carte, intitulată „Meghan and Harry: The Real Story” (n.r. Meghan și Harry: Povestea reală).

Deși titlul ne duce cu gândul la o carte despre viața ducilor de Sussex, de fapt, în esență, cartea este o jignire totală la adresa lui Meghan Markle. Scriitoarea a criticat-o dur pe ducesa de Sussex, pe care o acuză de ”dependență” de faimă.

De asemenea, în aceași carte, scriitoarea confirmă toate dezvăluirile tabloidelor din ultima perioadă cu privire la atitudinea lui Meghan Markle față de Casa Regală.

Meghan Markle și Prințul Harry se află în mijlocul unui nou scandal și au fost din nou jigniți, de această dată de o scriitoare, care a și publicat o carte despre ei.

”Anglia nu e de ajuns pentru ea”

Potrivit pagesix.com, în cartea publicată de Lady Colin Campbell, nici prințul Harry nu a scăpat de critici dure. În opinia scriitoarei, acesta ”era disperat să cunoască pe cineva”.

”Anglia nu este de ajuns pentru ea. Este dependentă de faimă și viața ei este actoria.

”Este o oportunistă. Știa dinainte că se va angaja în proiecte comerciale, ceea ce regalitatea interzice strict. Acum are ceea ce își dorea – viața unui milionar la Hollywood. Ea a făcut ca Harry să-și piardă majoritatea prietenilor. El este mai slab decât ea.

El a fugit zdrențuit. În ciuda sexului, ea îi va face viața mizerabilă. El nu are nicio putere de caracter care să o părăsească”, scrie Campbell.