Un nou cuplu bombă în showbiz! Cine este noua iubită celebră a lui Țiriac Jr. (SURSE)

14 oct. 2019
Un nou cuplu bombă în showbiz! Cine este noua iubită celebră a lui Țiriac Jr. (SURSE)

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc formau unul dintre cele mai sudate cupuri din showbiz. Cei doi au trecut prin multe împreună și nimeni nu a reușit să-i despartă, deși opoziția părinților a fost destul de puternică la un moment dat. În zece ani de căsnicie, aceștia au fost foarte discreți și păreau că-și trăiesc în liniște frumoasa poveste de dragoste.

Ion și Ileana au împreună doi băieței Nicholas Noah și Alexandru, de care se ocupă mai mult ea. Deși nu au făcut nimic public, se pare că problemele au început să apară în cuplu de acum câțiva ani. Finalul a fost un divorț secret, despre care s-a aflat abia acum. Și ca să pună capăt zvonurilor, cei doi au postat un mesaj pe facebook.

”Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris Ileana Lazariuc pe Facebook.

Cine este noua iubită a lui Țiriac Jr.?

Motivul divorțului n-ar fi fost noua iubită, ci neînțelegerile dintre ei. Dacă despre Ileana nu s-a auzit nimic legat de vreo aventură, ei bine despre Ion Ion Țiriac s-a zvonit că are o relație cu tenismena Sorana Cîrstea. Acesta a fost adesea prezent la cele mai importante meciuri ale ei, din ultima perioadă. Conform celor de la Click!, în poze sau la evenimente nu s-au afișat împreună, dar au făcut deja vacanțe frumoase.

Mai mult decât atât, surse din anturajul cuplului Țiriac Jr. – Ileana Lazariuc, citate de click.ro, susțin că povestea dintre afacerist și tenismenă este cunoscută printre prietenii lor.

„Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au spus apropiații cuplului Țiriac Jr. – Ileana.