Va fi nunta anului! Protejata lui Smiley a făcut dezvăluiri complete: Vedeta a uimit pe toată lumea

03 nov. 2019
Va fi nunta anului! Protejata lui Smiley a făcut dezvăluiri complete: Vedeta a uimit pe toată lumea

Nimeni nu se mai aștepta să facă marele pas. Și totuși, aceasta va fi nunta anului! Celebra Sore Mihalache a făcut dezvăluiri complete. Vedeta a uimit pe toată lumea. Va fi o nuntă cum nu s-a mai văzut în România.

Cântăreața Sore Mihalache mărturiseşte că s-a pregătit deja pentru nuntă şi că a stabilit ce va purta atunci când va spune “Da!”.

Sore Mihalache, dezvăluiri complete

Una dintre cele mai apeciate și dorite femei din România a făcut dezvăluiri complete. Cântăreața Sore Mihalache a vărbit despre viaţa de familie, despre iubit şi despre copil. “Când merg cu fetiţa în vacanţă, primul bagaj pe care îl organizez este al ei. Îmi fac ţinutele pe zile, câte două pe zi. Asta am învăţat de la mama. Din bagajul de vacanţă nu îmi lipsesc papucii. În timpul zilei sunt mai casual, dar seara îmi place să port sandale. O gleznă frumoasă, cu o sanda frumoasă, spune mai mult decât un decolteu”, a dezvăluit Sore, conform Antena Stars.

Sore, o mireasă excentrică

Nunta lui Sore va fi una cum nu -a mai văzut în România. Cântăreaa va fi o mirească excentrică, iar locația evenimentului va fi inedită. Întrebată când va spune “Da!” la Starea Civilă, Sore a explicat că nu ştie exact, însă ştie ce va purta, dacă acest lucru se va întâmpla. “Eu nu ştiu dacă o să mă mărit sau când o să mă mărit. (…) Este o rochie pe care n-o simţi pe corp şi asta este un atu pentru mireasă. Dacă voi ace vreodată nuntă pe plajă, cu siguranţă voi avea nişte bocaci albi, pe care îi am deja şi au şi sclipici!”, mărturiseşte îndrăgita artistă.