Vedeta care câștigă 68.000 de euro pe zi fără să facă nimic

19 oct. 2019
Vedeta care câștigă 68.000 de euro pe zi fără să facă nimic

Să scoți produse de un succes răsunător, care să îți aducă premii și să te facă celebru, este un adevărat miracol financiar. La un moment dat, poți ajunge chiar să câștigi bani fără să mai faci nimic. 

Este cazul celebrei cântărețe britanice Adele, care are un venit de 68.000 de euro pe zi fără să scoată vreo melodie nouă și fără să susțină vreun concert.

Conform datelor furnizate de către companiile care dețin drepturile de autor pentru catalogul artistei, Adele nu a mai scos niciun single sau album nou din anul 2015, iar din anul 207 nu a mai organizat niciun turneu.

Cotidianul The Sun, care citează cifre din interiorul celor două companii, scrie că ultimul turneu al cunoscutei cântărețe britanice a generat încasări de peste 50 de milioane de euro.

Potrivit datelor financiare ale uneia dintre companiile artistei, Melted Stone Ltd, Adele a primit dividende anuale de peste 4 milioane de euro.

Cea de-a doua companie, Melted Stone Publishing Ltd, a încheiat anul cu peste 20 de milioane de euro, în numele lui Adele.

Ultimul album al artistei a fost lansat în luna noiembrie 2015 şi a fost vândut în nu mai puțin de 22 de milioane de copii la nivel mondial.